CONVENIENCE CONCEPT

Convenience Concept is een soft-franchise retailformulehuis in de tabaks- en gemakssector waar de formules CIGO, Tobacconist en Smaakgilde Compleet (White Label) zijn ondergebracht. Samen betreft dit ruim 240 locaties met een landelijke dekking.


Bij Convenience Concept staat ondernemersvrijheid hoog in het vaandel. Iedere winkel heeft zijn eigen identiteit en assortiment waarmee succesvol op de omgeving en op lokale consumenten ingespeeld wordt.  Samenwerkingen en overnames in de geschiedenis van Convenience Concept hebben gezorgd voor een diverse mix in expertise, aanbod/assortiment en uitstraling van de winkels. De samenstelling van het Convenience Concept DNA resulteert in specifieke kenmerken & productgroepen. Op basis hiervan zijn de Convenience Concept Clubs ontwikkeld, te kennen; Kansspelclub (Kansspelen) en de Giftclub (Wenskaarten & Cadeaus).


Bent u benieuwd of één van de formules bij u past?
Kijk hieronder voor meer informatie over de formules en/of clubs!

We geloven in de passie en expertise van de lokale ondernemer, vanuit een duidelijke focus en identiteit.

Ondernemers krijgen gerichte ondersteuning op het gebied van assortimentskeuze, marketing en winkeluitstraling.

Door gebruik te maken van nieuwe marketingtechnologieën, zorgen we ervoor dat de ondernemer zich nog beter kan focussen op het binden en verrassen van hun klanten.

Wij inspireren ondernemers met slimme marketing-, ICT-, interieur- en productoplossingen en verbeteren zo de winkeluitstraling.

We helpen en begeleiden ondernemers bij het maken van de juiste keuzes.

Als verbindende schakel tussen ondernemer, consument en fabrikant halen we het beste in elke ondernemer naar boven.

© 2021 Convenience Concept  -  Privacywetgeving AVG