Extra marketingondersteuning in uw specialisme

Iedere ondernemer die aangesloten is bij één van de Convenience Concept retailformules, kan zich additioneel aansluiten bij één van de clubs. De clubs symboliseren de passie en expertise van u als ondernemer. Wanneer u zich aansluit bij een club, krijgt u extra marketingondersteuning op het gebied van uw specialisme. Graag helpen wij u ook met uw interieur en exterieur. En dat niet alleen, naast de extra ondersteuning op marketinggebied voelen de ondernemers in beide clubs zich met elkaar verbonden en staat Samen Groeien & Leren centraal.

De Giftclub

In de Giftclub verzamelen de echte specialisten zich, gebonden door passie en expertise in wenskaarten & cadeaus. Deze specialisten hebben onder andere veel creativiteit en inzicht in cadeautrends. Een Giftclub ondernemer biedt een compleet assortiment aan cadeaus en weet hoe een product tot een cadeau gemaakt wordt. Heeft u een passie voor wenskaarten & cadeaus? Vindt u het geweldig om producten te combineren en leuk te verpakken? Wilt u graag meer unieke acties op belangrijke momenten, het hele jaar door? Dan is de Giftclub zeker iets voor u. Wij helpen u graag met extra marketingactiviteiten, een eenduidige huisstijl, interieur en exterieur. Zo maakt u van uw winkel een échte Giftclub winkel.

Herkent u zich in dit profiel?

Wilt u als ondernemer meeliften op de voordelen die Convenience Concept u biedt? Sluit u aan bij onze club, samen groeien we naar een duurzaam resultaat! Neem contact met ons op via info@convenienceconcept.nl of bel 088-12 61 000.

© 2022 Convenience Concept  -  Privacywetgeving AVG